top of page
WALK
ENERGIE

 

Forradalmi izületkímélő fogyás, mely során a pulzusszámot kifejezetten a kritikus kalóriaégetési tartományban tartjuk.

 

 

 

 

 

 

> ÁRAINK

> ÓRAREND

 

MEGA-TRX

 

 

Saját testsúlyos ún. funkcionális tréning. A test természetes képességeinek erősítésére alapoz, ellentétben a konditermi gépek mesterséges hajtásmechanizmusával.


Speciális gyakorlattokkal kiegészítve

csak a FrittiSportban!

 

> ÁRAINK

> ÓRAREND

 

VIBRO

 

Biztonságosan használható módszer, amivel úgy erősíthetjük az izmokat, hogy közben az ízületeket és a szalagokat nem terheljük feleslegesen.

 

 

 

 

 

> ÁRAINK

> ÓRAREND

LÖKÉSHUL-LÁM
TERÁPIA

 

A lökéshullám terápia egy gyógyszerek nélküli fájdalomcsillapítási módszer, az inak, ínszalagok, ízületi tokok, izmok, mozgásszervi panaszok és a csontrendszer fájdalmaira.

pl. tenisz,-golf könyök, saroksarkantyú, csípőtáji fájdalom, sportsérülések, izomhúzódások kezelésére.

 

 

 

Egyéni érdeklődésre

AEROBIC

 

 

 

Bárki által könnyen végezhető torna, mely leginkább a hasat, a derekat és a popsit formálja, vidám környezetben, jó társaságban.

 

 

 

 

 

 

> ÁRAINK

> ÓRAREND

 

GYÓGY-
TORNA

 

A gyakorlatok segítik visszaállítani a normális mozgást, a felborult izomegyensúlyt, csökkentik a fájdalmat, hatékonyan javítják az adott terület vér-, nyirok- és energiakeringését.

 

 

 

 

> ÁRAINK

> ÓRAREND

 

PILATES

 

Joseph Pilates speciális edzésmódszerének köszönhetően a tornák során javul a testtartásod, fokozódik a tested stabilitása és a koncentrált ki és belégzések hatására belső nyugalomra és harmóniára találsz!

 

 

 

 

> ÁRAINK

> ÓRAREND

BABA MAMA TORNA

 

A szülést követően minden édesanya szeretné minél hamarabb visszanyerni eredeti alakját, fizikai teherbíró képességét valamint élvezni a házas élet örömeit.

 

A torna végzése a csecsemő 6 hetes korától hat hónapos koráig ajánlott.

 

Egyéni érdeklődésre

FIT-BALL

 

A Fitt-ball egy rugalmas gimnasztikai labda, mely az alakformálás, a fizioterápia, és a testnevelés népszerű eszköze.

 

Segítségével minden kondícionális és koordinációs képességünket fejleszthetjük.

 

 

 

Egyéni érdeklődésre

KISMAMA
TORNA

 

 

 

Segíti a lágy mozdulatokkal a biztonságos mozgás folytatását.

 

Javítja a tartást, előkészítve a hát és nyakizmokat a fokozott terhelésre.

 

 

 

 

Egyéni érdeklődésre

FDM
TERÁPIA

 

AZ FDM terápia mozgáskorlátozottságnál és fájdalmaknál rendkívül jól bevált kezelési módszer, különösen hátfájdalmak, váll- és nyaki fájdalmak, valamint az alsó- és felső végtagi mozgásbeszűkülések, porckorongsérv, kisugárzó fájdalmak, sportsérülések, krónikus gyulladások esetében.

 

 

Egyéni érdeklődésre

MASSZÁZS

 

A fogások hatására és a fokozódó keringésnek köszönhetően felfrissülünk, a testi és lelki fájdalmak is elillannak. Könnyednek és felszabadultnak érezzük magunkat.

 

 

 

 

 

> ÁRAINK

> ÓRAREND

LPG

 

Egy forradalmian új eszköz az egészség, szépség és a wellness szolgálatában!

 

 

 

 

 

 

 

 

> ÁRAINK

> ÓRAREND

DORN
TERÁPIA

 

Kézzel végzett kíméletes korrekciós gerincterápia, amely a gerinc és a test ízületeinek a megfelelő helyzetbe visszaállításával éri el hatását, a megfelelő statikai, strukturális viszonyok helyreállítására irányul.

 

 

> ÁRAINK

> ÓRAREND

ISZAPOS
TESTFÁSLI-
ZÁS

 

A kezelések során a testre speciális összetételű mélytengeri agyag oldattal átitatott fáslikat helyezünk fel, a hatás egy óriási dunsztkötéshez hasonlítható. A méreganyagok az agyag hatására a pórusokon keresztül távoznak. A lágy kötőszövet összenyomódik, a zsírsejtek a simább és szilárdabb izomalapra tömörülnek.

 

 

 

 

 

 

 

> ÁRAINK

> ÓRAREND

STROOPS
funkcionális
edzés

Az stroops edzés segítségével jelentősen fejleszthető az erő, állóképesség, gyorsaság, illetve a robbanékonyság. Fitneszben, élsportban és a rehabilitációban is kiválóan alkalmazhatóak a különböző méretű, erősségű funkcionális stroops eszközök, rendszerek és kiegészítők.

CrossFit

 A CrossFit célja egyfajta funkcionális erő kialakítása. Ezzel a mozgásformával ugyanis nem csak fizikai kondíciónk válik tökéletessé, de mentálisan is megedződünk. A CrossFit olyan koncentrációt, kitartást, tüzet és ugyanakkor lelki nyugalmad ad végzőjének, amilyet kevés sport lenne képes. A CrossFit az egész testet átmozgatja a lábujjtól kezdve, egészen a nyakig. Különös hangsúlyt fektet a lábakra és a hátra, hisz ezek testünk legerősebb pontjai, ahol igazán lehet maximalizálni a terhelést.

bottom of page